05-05-2021

AMSCG: Prilagoditi vožnju uslovima na putu

Iz AMSCG upozorili su na učestale sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

AMSCG: Prilagoditi vožnju uslovima na putu | Radio Televizija Budva

Saobraćaj na putu Mihailovica - Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Na putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije, za sve vrste vozila, biti obustavljen od devet devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu Cetinje - Čevo, zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje - Nikšić, na dionici Zaborje - Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Zbog uređenja dijela obale uz magistralni put Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-1, na dionici
Debeli Brijeg - Meljine, lokalitet Topla, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče, koji se obavlja od sedam do 19 sati.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.