23-09-2017

AMSCG: Putevi suvi, vidljivost uglavnom dobra

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, osim nekih dionica u sjevernim predjelima gdje ima magle, saopšteno je iz Auto - moto saveza.

AMSCG: Putevi suvi, vidljivost uglavnom dobra | Radio Televizija Budva

Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Košljun – Zavala, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuno će biti obustavljan od od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 14 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje - Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Privremeno je na magistralnom putu Kamenari - Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.