11-11-2021

Anonimno za djecu: Budvanin postavio klikeraj u gradskom parku

Javnosti nepoznat sugrađanin, isti onaj koji je mnoge oduševio postavljanjem ljuljaški na nekoliko lokacija u gradu, sada je došao na ideju da u gradskom parku u blizini Starog grada napravi drvenu policu za klikere i tablu na kojoj su objašnjena pravila ove davno zaboravljene dječije igre.

Anonimno za djecu: Budvanin postavio klikeraj u gradskom parku | Radio Televizija Budva

Foto: privatna arhiva

Naš sugrađanin, koji ni ovog puta ne otkriva identitet, je kao i do sada, o svom trošku omogućio mališanima da nauče igru sa klikerima, a starijima da evociraju uspomene na djetinjstvo.

Za lokaciju je izabrao najljepši park, Arboretum u blizini Starog grada, koji je dostupan svima i izuzetno pogodan za igru klikerima.



Budvanin, zbog svega što je do sada uradio za svoj grad, uživa ogromne simpatije naših čitalaca i shodno komentarima koji prate objavu tekstova na društvenim mrežama otkrićemo da je riječ o mladom čovjeku, privrženom porodici, koji voli svoj grad, ali želi da on bude ljepše, uređenije i kulturnije mjesto za život.

"Ja sam ispunjen čovjek, ovo što radim nema veze sa mojim poslom da bih sebi pravio reklamu, niti sam političar. Jedinu "zaradu" koju vidim iz ovoga je dječiji osmijeh. Život je jako kratak i čine ga male stvari, a sve što radim su sitnice i u uređenom društvu ne bih morao to da činim", kazao je za naš portal nama dobro poznat sugrađanin.

J.M.