16-03-2018

Apel građanima da daju doprinos za bolje uslove u Domu zdravlju

Iz JU Dom zdravlja Budva su apelovali na građane da sponzorstvima i donacijama pomognu ideju da se pobojša zdravstvena zaštita pacijenata, nabavi neohodan lift, kao i ostala medicinska oprema.

Apel građanima da daju doprinos za bolje uslove u Domu zdravlju | Radio Televizija Budva

Izgradnjom lifta Dom zdravlja Budva bi ispunio međunarodne obaveze koje nalažu da zgravstvene ustanove moraju obezbijediti uslove kako bi svi pacijenti imali adekvatnu uslugu i prilaz na odeljenjima spratu.

Iz JZU Dom zdravlja "Budva" apeluju da pomognete u skladu sa Vašim mogućnostima i željama, kako bi brže i uspješnije ostvarili zajednički cilj - zdravstvenu zaštitu svih građana.

"Sve naše akcije doprinose zajednici u užem i širem smislu i kao takvi su iskreni, a zato ste nam važni Vi, kao vrlo bitan učesnik u našim akcijama: sponzor ili donator. Nadamo se da ćemo ovom molbom i u Vama pobuditi interes, te nas tada svakako kontaktirajte – bilo mailom ili telefonom. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. JZU Dom zdravlja "Budva" ima veliki broj ideja u poboljšanju zdrastvene zaštite naših pacijenata, ali su za njihovo ostvarenje neophodna finansijska sredstva", naveli su iz te ustanove.

Iz Doma zdravlja Budva ističu da je svaka pomoć dobrodošla i ovim putem mole građane da shodno svojim mogućnostima pomognu radu naše JZU Dom zdravlja "Budva".

"Vašu ćemo donaciju medijski propratiti-ako to zahtjevate, ističući Vaš doprinos za razvoj i unapređenje našeg društva. Za Vaše strpljenje u čitanju ovog pisma i pomoć, iskreno Vam se zahvaljujemo", zaključili su iz te ustanove.