16-09-2020

Astrologija: Koji je najintrigantiji znak po horoskopu?

Najintrigantniji znak po Zodijaku svakako je Vodolija, a predstavnici ovog znaka su pronicljivi, sposobni da sagledaju situaciju iz različitih uglova što ih čini ljudima koji najbolje rješavaju probleme.


Foto: Ilustracija

Vodolije ostavljaju dvostruki utisak o sebi: s jedne strane djeluju stidljivo i smireno, a s druge mogu biti ekscentrični i energični ljudi. U oba slučaja se manifestuju kao intelektualci koji vole da pomažu drugim ljudima.

Uprkos činjenici što Vodolije obožavaju da se "kupaju" u tuđoj energiji, često osjećaju potrebu da budu tihe kako bi obnovile sopstveni energetski balans.

Ključna riječ ovog znaka je mašta.

Ljudi rođeni u znaku Vodolije vide svijet prepun mogućnosti, čak i kada se on ne čini takvim. Koriste svoj um u svim situacijama kad god im se ukaže šansa za to. U odsustvu mentalne stimulacije, Vodoliji postaje dosadno.

Pod uticajem Urana, koji je njihova vladajuća planeta, Vodolija može biti nepromišljena, brza, temperamentna i agresivna. Ali, istovremeno Uran Vodoliji daruje vizionarski talenat, sposobnost da pogleda u budućnost i tačno zna šta će raditi za pet do deset godina.

Uran ujedno predstavnicima ovog znaka pruža moć da brzo i lako prave velike transformacije, stoga su poznati kao progresivni mislioci i veliki humanisti.

Problematični dijelovi tijela za Vodoliju su zglobovi, a astrolozi savjetuju da posebno obrate pažnju na krvotok tokom života.


Izvor: Telegraf.rs