25-08-2016

Balević: Popović lider kakav treba Budvi

Balević: Popović lider kakav treba Budvi | Radio Televizija Budva

"Niko u politički turbulentnijem i ekonomski neizvjesnijem trenutku nije preuzeo kormilo opštine Budva kao što je to uradio Gospodin Srđa Popović i kao društveno odgovorna osoba pokazao kako se pravi domaćin odnosi prema domaćinstvu dato mu na upravljanje.

Niko u ekonomski i politički bučnijem trenutku nije govorio tiše i radio marljivije, a da se njegov glas čuo dalje a rezultat bio jasnije vidljiv.

I ovih dana mogu se čuti kritike na račun Predsjednika Opštine Budva da je dinamika oporavka naše opštine nedovoljno brza, međutim ovakvom interpretacijom stavova politički protivnici samo pokazuju svoje neznanje i nestručnost. Jer ispravan smjer kojim je Gospodin Popović izabrao da vodi metropolu turizma važniji je od brzine kojom se kreće. Kakva je korist od brzine i žurnosti ako je smjer pogrešan.

Hrabrost i odlučnost koju je pokazao Gospodin Popović u prelomnom ekonomskom trenutku u Budvi vjerujem da ga preporučuje ponovo za lidersku poziciju u našem gradu. Ozbiljnost i odgovornost sa kojom je pristupio rješavanju krucijalnih problema daje nam za pravo da sa sigurnošću možemo da kažemo da je G. Popović lider kakav treba Budvi u budućnosti kako bi grad ušao u politički stabilne i mirne vode, a ekonomski u razvojne i investicione projekte.

Budva kao grad sa istorijom i tradicijom starijom od 2500 godina zaslužuje da u okvirima Crne gore dobije političko-pravni status Grada. I svi ekonomski pokazatelji ukazuju da Budva kao metropola turizma mora imati takav status. Sigurni smo da će G. Popović kao budući Gradonačelnik maksimalno doprinijeti ovom prioritetnom cilju Prave Budve, kao i tome da Grad Budva konačno dobije ozbiljnu medicinsku ustanovu sa porodilištem koja je prijeko potrebna. Ovo je između ostalog, takođe jedan od prioriteta Prave Budve, kako bi naš grad konačno u pravom smislu posto regionalno vodeći turistički centar.

Vjerujemo da su građani Budve svjesni ozbiljnosti trenutka te da su prepoznali sve „šarene laže“ koje im se nude u predizbornoj kampanji, i da će kao ozbiljni i odgovorni ljudi izabrati sigurnu budućnost za svoje porodice i sebe. Imajući u vidu i uzimajuću u obzir sve navedene činjenice pozivamo građene Budve da na predstojećim lokalnim izborima daju punu podršku Gospodinu Srđi Popoviću i listi koju on predvodi kako bi naš Grad u bliskoj budućnosti zasijao pravim sjajem i opravdao epitet metropole crnogorskog turizma", navodi se u saopštenju Prave Budve koje potpisuje Filip Balević.