11-06-2021

Bečić imenovao Dubravku Joksimović za savjetnicu

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore imenovao je Dubravku Joksimović diplomiranu politikološkinju za savjetnicu predsjednika Skupštine Alekse Bečića.

Bečić imenovao Dubravku Joksimović za savjetnicu | Radio Televizija Budva

Iz Skupštine je saopšteno da je Dubravka Joksimović rođena 05. aprila 1994. godine u Beranama, gdje je stekla osnovno i srednje obrazovanje, u gimnaziji “Panto Mališić”.

“Diplomu postdiplomskih specijalističkih studija stekla je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore u Podgorici, smjer Novinarstvo. Tokom studija je pohađala brojne obuke, a prakse i radni angažman obavljala je u više štampanih i elektronskih crnogorskih medija”, naveli su iz Skupštine.

Bila je, kako dodaju, radno angažovana u kompaniji “Dukley Gardens”.

Osim toga pohađala je brojne konferencije, seminare i projekte, od kojih se izdvaja projekat Evropske Unije, ERASMUS+ – Unapređenje omladinskog preduzetništva u sektoru turizma u Crnoj Gori i Srbiji. Jedna je od autora Strategije za mlade Opštine Budva 2018-2021.

“Učestvovala je na interšip programu u Sjedinjenim Američkim Državama, u trajanju od 15 mjeseci, organizovanog od strane “American Hospitality Academy”. Tečno govori engleski, a služi se i njemačkim jezikom”, zaključuje se u saopštenju Skupštine Crne Gore.