25-12-2019

"Beppler & Jacobson Montenegro" uručio poklone i donacije Puževoj kućici

Kompanija "Beppler & Jacobson Montenegro" uručila je i ove godine donaciju i novogodišnje paketiće budvanskom Udruženju "Puževa kućica" koje okuplja djecu i mlade sa smetnjama u razvoju.



Izvršni direktor BJM, Nikola Kasalo, kazao je da je kompanija još jednom pokazala svoju društvenu odgovornost i podsjetio da već duži niz godina finansijski pomažu udruženje.

"Kada se sjetim našeg prvog kontakta, lično mi je zadovoljstvo što smo uspjeli da obezbijedimo bolje uslove za rad i boravak djeci kojima je to potrebno i veliko mi je zadovoljstvo što je naša kompanija “Beppler & Jacobson Montenegro” društveno odgovorna, što nesebično pružamo pomoć onima kojima je to neophodno. Nadam se da ćemo i u narednom periodu nastaviti ovu uspješnu saradnju", istakao je Kasalo.



Udruženje roditelja sa djecom sa smetnjama u razvoju u Budvi okuplja 42 djece, uzrasta do 27 godina, sa različim smetnjama u razvoju.

Izvršna direktorica Udruženja Nataša Atanasov zahvalila je kompaniji "Beppler & Jacobson Montenegro" i Hotelu "Avala resort & villas" za dugogodišnju podršku.

„Saradnja između Udruženja „Puževa kućica“ i kompanije "Beppler & Jacobson Montenegro“ datira još od 2015. godine, i sada već možemo reći da su oni naši veliki prijatelji. Svake godine oni doniraju novac za rad udruženja, a pred novogodišnje i božićne praznike paketiće za svu djecu i organizuju neki događaj kako bi ta podjela izgledala što ljepše. Prva donacija 2015. godine bio je terapeutski krevet koji je bio potreban za rad naših fizioterapeuta, a kasnije kompanija donira po 1.000 eura i na taj način pomaže rad organizaciji“, kazala je Atanasov.



"Kompanija je kao donaciju obezbijedila i održavanje dječje predstave „Novogodišnja čarolija“ u izvođenju crnogorskih pozorišnih glumaca Slavka Kalezića, Branke Stanić, Maje Stojanović i Jovana Dabovića. Opšti je utisak da je ova predstava bila pun pogodak jer su ova djeca oduševljena predstavom i za njih je bio ovo neuobičajeno i lijepo iskustvo", zaključuju u saopštenju.