20-07-2021

Blažo Rađenović : Odgovor ugasniku i bezimenom piscu saopštenja OKG DPS Budva

"Svaka vam je istina kao i ova da sam ja rušio kapiju na Kraljičinoj plaži, iako je kapija nelegalna i trebali ste je vi srušiti da ste imalo poštovali Ustav i zakon Crne Gore.", navedeno je u reagovanju Blaža Rađenovića iz OO URA Budva na saopštenje budvanskog DPS-a.

Blažo Rađenović : Odgovor ugasniku i bezimenom piscu saopštenja OKG DPS Budva | Radio Televizija Budva

Foto: privatna arhiva

"Ako dokažete da je to tako opet vam nudim ponudu kao i nosiocu vaše liste na izborima prošle godine javno na TV Budvi Okrugli sto, a koji iako je lagao nije povukao listu, dakle i vama nudim da ću se povući iz politike ukoliko dokažete." naveo je Rađenović.

Ukoliko to ne dokažu Rađenović za uzvrat ne očekuje izvinjenje.

"Jer tu moralnu kategoriju ste vi davno i trajno izgubili, ne morate više ni da nosite rasparene čarape koje ste bili u obavezi poslije izbora al bar prestanite da brukate Budvu stavljajući je u imenu vaše grupacije, tako da se u buduće potpisujte samo sa OKG DPS, znat će građani o kome se radi.", stoji u reagovanju.

Rađenović, kako ističe zarad istine, podsjeća šta je on sve uradio.

"Kad pričamo o istinama onda je to da sam srušio vaše višegodišnje lopovluke, nepočinstva i poharu Budve i Crne Gore, istina je da sam srušio vaše kriminalne DUPove istina je i da sam srušio vaše maske Grbaljskih i Prijevorskih mudraca. Istina je i da sam vrati Luku građanima Budve. Sad vam javno obećavam vratiću i Sveti Stefan u 100% vlasništvo drzavi Crnoj Gori. Al vama i dalje ostaje jedna od dvije prepoznatljivosti i osobenosti, da ste lažovi al na sreću građana ovu drugu vašu prepoznatljivost a to je "lopovi" smo vam zaustavili 30. avgusta prošle godine.", navodi Rađenović.

On na kraju poziva na odmor na Kraljićinoj plaži.

"Gospodo lažovi koristim priliku da vas pozovem na Kraljičinu plažu da uživate u ljepotama prirode koje ste protiv Ustavno i protiv zakonito oduzeli građanima Budve i Crne Gore, proteklih punih 15 godina. Vrijeme je da se konačno okupate zajedno sa svojim građanima, komšijama i rođacima da vam kažu ono što nisu stigli dok ste bili na funkcije, jer niste htjeli da ih primite pod izgovorom da ste "prezauzeti pa ćete im se javiti" jednog dana, izgleda da je stigao taj dan.", zaljučuje Rađenović u reagovanju.