29-09-2016

Brand leader award za HG Budvanska rivijera

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Brand leader award 2016 održane 28. septembra u Sava Centru u Beogradu, Hotelska grupa Budvanska rivijera je bila među nagrađenim učesnicima iz Crne Gore.

Brand leader award za HG Budvanska rivijera | Radio Televizija Budva

U samom vrhu piramide turističke industrije Crne Gore Kompanija Budvanska rivijera je od strane Stručnog kolegijuma 6.Biznis konferencije nagrađena kao lider u postavljanju novih standarda u kvalitetu, konkurentnosti i unaprjeđenju hotelske ponude turističkog tržišta Jugoistočne Evrope.

Ova nagrada je rezultat analize turističkog tržišta i standardizovanih kriterijuma, koji obuhvataju kontinuiran razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unaprjeđenju, popularizaciji potencijala i kreiranje konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Brand leader priznanje je još jedna potvrda pozitivnog kursa Hotelske grupe, koji već godinama slijedi menadžment Kompanije u nastojanju da se nadogradnjom i unaprjeđenjem kvaliteta turističkog proizvoda obezbijedi konstantnost u konceptu i kvalitetu ponude sa imperativom visokih referenci na turističkoj mapi Crne Gore.