21-04-2019

Budva danas igra za titulu

Danas se igra treća utakmica finalne serije plej ofa Prve lige Crne Gore za odbojkaše. Ekipa Budve ugostiće ekipu Budućnost Capital Plaza u Mediteranskom sportskom centru Budva sa početkom u 18 časova.

Budva danas igra za titulu | Radio Televizija Budva

Finalna serija se igra na tri dobijene utakmice, a Budva vodi 2:0 u mečevima.

“Iako imamo prednost u finalnoj seriji od 2:0,u nedjelju neće biti nimalo lak zadatak da finale plej ofa privedemo kraju. Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer predstojeća utakmica je od najveće važnosti i bitno je da uđemo motivisani u istu i iskoristimo prvu šansu da pred našom publikom podignemo pobjednički pehar”, izjavio je trener ekipe Budve Vladimir Vasović, prenosi OSCG.

U taboru Budućnosti se nadaju da, uprkos velikoj prednosti Budve, mogu da produže finalnu seriju.

“U prethodnom meču ispustili smo šansu da na domaćem terenu izjednačimo u seriji i sebi značajno otežali misiju koju smo postavili pred početak finalne serije. Iako sve ide u prilog protivnika i dalje čvrsto vjerujem da možemo da produžimo seriju i slavimo u nedelju. Nadam se da će svi igrači biti u stanju da odgovore izazovima jer smo na prethodnoj utakmici praktično bili lišeni usluga kapitena Radovića kao i mladog Peruničića. Takođe bih iskoristio priliku da pozovem ljubitelje odbojke da dođu i na civilizovan način bodre svoje ekipe. Odbojka je gospodski sport i kao takva zaslužuje gospodu na tribinama”, izjavio je trener ekipe Budućnost Capital Plaza Balša Radulović.

Iz OK Budva pozivaju sve navijače da dođu i daju podršku našim momcima kako bi iskoristili prvu šansu za osvajanje titule prvaka Crne Gore!