22-03-2020

Cadmus Cineplex: Ostani doma i gledaj najbolje filmove besplatno

Iz Cadmus Cineplex-a poručuju: #OstaniDoma i gledaj najbolje filmove besplatno na prvom ikad organizovanom online filmskom festivalu na crnogorskom primorju!


Foto: Cadmuss Cineplex

Cadmus Cineplex, jedini bioskop u Crnoj Gori, i u ovim teškim trenucima misli na svoje vijerne filmofile, te će od 27. marta početi sa prikazivanjem dvonedjeljnog online filmskog festivala pod nazivom "MOJ OFF".

"U saradnji distributerom filmova MCF MegaCom Film pridružili smo se aktuelnoj online kulturnoj sceni i u jeku borbe sa pandemijom virusa (korona – COVID-19) osmislili potpuno besplatan kućni online filmski festival, sa najnovijim i najprestižnijim nagrađenim naslovima svjetskih kinematografija koji su obilježili festivalsku scenu", navodi se u saopštenju.

Kako su istakli, u trenucima kućne izolacije uskoro će biti pokrenut najnoviji online filmski festival pod nazivom MOJ OFF (ONLINE FILMSKI FESTIVAL), sa svim elementima koji čine ovakav kulturni događaj.

U okviru dvonedjeljnog “online festivala” naći će se preko 30 najnovijih igranih i dokumentarnih ostvarenja, od kojih su mnogi svjetske online premijere, filmovi koji su premijerno prikazani na nedavno završenom 48. FEST-u i 25. FAF-u.

"Festival, koji nastaje u vremenima brobe protiv virusa, ima za cilj da nastavi svoj kulturni život i ubuduće i poklonicima sedme umjetnosti pruži novi izazov i mogućnost savremenog praćenja festivalskih, autorskih i komercijalnih filmova", zaključuje se u saopštenju budvanskog Cadmus Cineplex-a.