30-08-2021

Call centar NTO: Tokom jula i avgusta iz Budve evidentirano 11 pritužbi gostiju

Pritužbe su bile vezane za preglasnu muziku na plaži, količinu smeća na ulicama i nedostatak kanti za otpatke, zatim na zagađenje vode, rad taksi službi. Bilo je prigovora da na plažama nema tuševa, te da su naplaćivane ležaljke poslije 17h, saopšteno je našem portalu iz Call centra Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Call centar NTO: Tokom jula i avgusta iz Budve evidentirano 11 pritužbi gostiju | Radio Televizija Budva

Foto: mediabiro

U periodu od 01.jula do 27.avgusta Call centar NTOCG je iz Budve od strane građana i turista evidentirao 20 poziva i četiri poruke putem chata.

"Informacije koje su turisti najčesce tražili su vezane za dešavanja u Budvi, o brošurama grada, informacije o plažama, brojeve telefona, informacije o besplatnom testiranju turista,
epidemiološkim mjerama u gradu i informacije o Covid hotelima.", navedeno je u saopštenju.

Operateri su zabilježili i 11 pritužbi za navedeni period koje su procesuirane nadležnim inspekcijskim organima.

Kada je riječ o prigovorima građana oni su se odnosili na buku od gradjevinskih mašina i na nelegalnu gradnju.

S obzirom na manji broj pritužbi u odnosu na ranije godine može se zaključiti da su turisti koji su tokom jula i avgusta boravili u Budvi zadovoljni turističkom ponudom.


Foto: pixabay.com

Call centar Nacionalne turističke organizacije, putem specijalnog broja telefona 080 001 300, na raspolaganju je svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale.

Radno vrijeme Call centra je sedam dana u sedmici, od ponedeljka do petka od sedam do 20 sati, odnosno u danima vikenda od devet do 17 sati.

Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTOCG van radnog vremena mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati.

J.M.