29-08-2019

Carević: Nema govora o rasipanju DF-a

Komentarišući odlazak pojedinih odbornmika DF-a u Budvi, predsjednik Opštine, Marko Carević istakao je da nema govora o rasipanju Fronta, te da će morati da razočara sve one koji misle drugačije.

Carević: Nema govora o rasipanju DF-a | Radio Televizija Budva

"Ja sam ponosam na Demokratski front. On funkcioniše uz sve opstrukcije i napade od samog formiranja a to dovoljno govori kada ima toliko napada očigledno je da Front dobro radi. Što su želje pojedinaca, žao mi je moram ih razočarati neka ne brinu i bilo bi bolje da paze sebe“ istakao je Carević gostujući u emisiji Boje jutra TV Vijesti.

Dodao je da, DF ne funkcioniše kao vojna formacija, te da je s toga svima dozvoljeno da javno kažu ono što misle.

"Front je od početka izložen napadima i opstrukcijama. A to je jasan pokazatelj, da čim ima toliko napada, da onda DF dobro i ispravno radi", rekao je Carević.

On se osvrnuo i na medijsku hajku koja se digla oko mogućeg festivala trubača u Budvi, dodajući da, gledajući ekonomsku stranu uvijek će podržati održavanje takve manifestacije u Budvi.


"Jako je ružno da se takva priča povela uopšte ovdje, a možda je upravo ona bila i kamen spoticanja funkcionisanja ukupne vlasti u Budvi", rekao je Carević.

Carević je prokomentarisao i verbalne napade „Crnogorske“, dodajući da voljom građana ta partija nije trebala da bude dio vlasti.

"Ja sam želio da Crnogosrka uđe u vlast, vodeći se mišlju da treba mijenjati načine i ukinuti predrasude prethodne vlasti u Budvi. DF želi uvijek da uključi ljude za koje smatra da su dobronamjerni i da su u službi građana. Nije nam žao što smo to tada uradili, jer smo pokazali širinu i vjerovali u neki iskreni odnos. Ja ne znam da li su oni zamrzli najavu da će napusti DF, ali dok sam potpisivao platne liste vidio sam da su na budžetu sigurno", rekao je Carević.