27-08-2020

Carević: Poslednji trzaj poražene politike DPS-a u Budvi

"Reanimacija političkog značaja DPS-a i Nikole Divanovića u Budvi čini se sad već uzaludnim poslom. Nakon posjete romskom naselju, podrške državljanina Italije, u ovaj zaludni posao dao se i predsjednik Crne Gore. Umjesto vještačkog disanja, besvjesni politički subjekt dobio je vještaču samouvjerenost, lažnu nadu i dobro poznata Potemkinova sela", navodi se u reagovanju Marka Bata Carevića povodom današnje posjete predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, Budvi.



O posjeti predsjednika države, kako navode u reagovanju, ustvari, najbolje govori činjenica da, iako bi trebalo da bude predsjednik svih građana, da je namjeran da je posjeti samo kada je u kandžama njegove partije.

"Obećava ono što je država davno bila dužna da uradi i hvali vlast čiji je najveći domet isplata plate sa zakašnjenjem od tri mjeseca, i to novcem građana Crne Gore, a sve nakon političke i društvene krize koju su proizveli u ovom gradu. Uzalud Vam trud gospodine Đukanoviću, ovaj grad Vam je rekao što je imao 2016. godine, a jos ubjedljiviji pozdrav dobićete 30. avgusta. Glinenog goluba kojeg ste postavili na mjesto predsjednika Opštine Budva svjesno ste politički žrtvovali, ali nije to vama prvi put", ističe se u reagovanju.

Carević takođe navodi da građani Budve prepoznaju ove posljednje znake života koje pokazuje pogubna, mrziteljska, kleptokratska politika OKG DPS-a koja Budvu i Crnu Gore vuče nazad, i dodaje da je vrijeme za promjenu.

"Za bolji, pravedniji i sigurniji život svih građana. Za budućnost Budve i Crne Gore", poručio je Carević.