21-04-2021

Čitaoci šalju: Problem sa parkiranjem ispred Dnevnog centra

Zaposleni i korisnici JU "Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju", svakodnevno se susreću sa problemima prouzrokovanim nepropisnim parkiranjem. Automobili parkirani na ulazu, blokiraju i ometaju svakodnevno funkcionisanje korisnika ove javne ustanovu.

Čitaoci šalju: Problem sa parkiranjem ispred Dnevnog centra | Radio Televizija Budva

"Molim vas, trebalo bi malo više da se piše i objavljuje za parking ispred Dnevnog centra. Toliko bezobzirnih, netolerantnih ljudi ima da je to strašno. Nedavno su nam dva mjesta ispred objekta označili u jarko plavo, ali to ne znači ništa..Svi dolaze tu na minut, dva, a kada ih zamolim da se maknu, onda prijete i psuju. Vjerujte,da je ovo ozbiljan problem o kome treba pisati. Evo,od jutros se smenjuju kamioni i kombiji, a za dolazak naših korisnika, nema mjesta", napisali su nam u poruci iz Dnevnog centra,



Ovim putem kao javno sredstvo informisajna apelujemo na sugrađane, nadeležne službe i sve ostale, kako učesnike u saobraćaju tako i one koji su zaduženi za kontrolu javnog reda i mira i regulaciju saobraćaja, da obrate pažnju na ovaj problem.

Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, ustanova je u koju svakodnevno dolaze oni kojima je njihova pomoć neophodna, kao i zaposleni koji su dio lanca brige o onima koji su u potrebi za ovim centrom.

Kako bismo im omogućili nesmetan prilaz i prijtne trenutke boravka u ovoj ustanovi apelujemo na sve da poštuju saobraćajne propise, te da se ne parkiraju na ulazu u centar i time olakšaju svakodnevno funckonisanje korinsika i zaposenih u ovoj ustanovi.