12-05-2021

Članovi MZ Sveti Stefan očistili Kraljičinu i Kraljevu plažu, priključite se i vi akciji

Mještani i članovi MZ Sveti Stefan pristupili su juče akciji čišćenja Kraljičine (male) i Kraljeve (velike) plaže, kojoj su se osim članova MZ, pridružili i najmlađi sugrađani.


Foto: MZ Sveti Stefan

"Veliku zahvalnost dugujemo našim najmlađim sugrađanima ali već sada velikim ljudima koji se trude da osvijeste kako ljude koji ovdje žive, tako i posjetioce, da otpad odlažu na mjestima za to predviđenim", istakli su iz MZ i najavili nastavak akcije.



Video: MZ Sveti Stefan



Iz Mjesne zajednice Sveti Stefan apeluju na sve posjetioce da ne ostavljaju smeće za sobom, a ujedno pozivaju sve zainteresovane da se priključe akciji čišćenja na potezu od Maestrala do Svetog Stefana, svakog radnog dana između 19 i 20 sati.

"Apelujemo na sve vas koji posjetite našu MZ Sveti Stefan, šetate javnim stazama, boravite u parkovima, a posebno vi koji koristite plaže od Maestrala do Svetog Stefana da ne ostavljate smeće za sobom. Mi činimo sve da uredimo mjesto kako bi bilo ugodnije za sve i da turisti odnesu lijepu sliku, zato vas pozivamo da nam pomognete u tome! MZ Sveti Stefan poziva sve zainteresovane prijatelje da se priključe akciji čišćenja svakog dana u periodu između 19h i 20h. Posao koji ćemo raditi je na potezu od Maestrala do Svetog Stefana da u džakovima koje ćemo mi davati pokupimo svo smeće i učinimo prirodu u kojoj boravimo čistom", poručili su iz ove mjesne zajednice.

Kako su naveli, svi zainteresovani koji žele da se prijave, poruke mogu slati u inbox njihove zvanične stranice na fejsbuku koju možete zaparatiti na sledećem linku: Mjesna zajednica Sveti Stefan

D.B.