14-09-2021

COVID Ambulanta od sjutra u prostorijama Turističke ambulante Doma zdravlja Budva

JZU Dom zdravlja Budva obavještava građane da će COVID Ambulanta počev od 15.09.2021. godine biti preseljena u prostorije Turističke ambulante u okviru Doma zdravlja.


Foto: Portal RTV Budva/D.B.

"Do navedenog preseljena u i ranije prostorije došlo je na zahtjev Opštinske organizacije Crveni krst Budva, gdje je privremeno bila otvorena COVID Ambulanta, a iz razloga što nisu više u mogućnosti da nam izađu u susret i ustupe nasvedene prostorije za dalje korišćenje COVID Ambulalite", navode u saopštenju.

Kako dodaju, Dom zdravlja Budva se zahvaljuje se Opštinskoj organizaciji Crveni krst Budva na dosadašnjoj saradnji, ističući da je COVID Ambulanta u prostorijama Crvenog krsta bila izvanredno organizovana i bila svakodnevno na usluzi kako našim sugrađanima tako i velikom broju turista koji su imali potrebu za neku od usluga uistoj.

"Takode se zahvaljujemo Opštinskoj organizaciji Crveni krst Budva na dosadašnjoj saradnji na poslovina masovne vakcinacije naših sugrađana. Posebno želiino da se zahvalimo Hotels Group Montenegro Starsna dosadašnjoj saradnji vezano za ustupanje prostora za uzorkovanje PCR testova za turista", zaključuje se u saopštenju budvanskog Doma zdravlja.