02-02-2021

Crna Gora još jednom položila test humanosti: Uspješno prikupljena novčana sredstva za Nataliju Ljumović

Pokazali smo da možemo. Uspjeli smo i ovaj put. Svi zajedno, svi kao jedno. U protekle dvije nedelje, uz pomoć svih vas, prikupljena su novčana sredstva u iznosu od 37 400 eura za našu petnaestomjesečnu princezu Nataliju Ljumović, saopšteno je iz Fondacije “Budi human”.


Foto: Fondacija Budi Human

Zajedničkim snagama, prikupljen je novac koji je neophodan za nabavku adekvatnih ljekova iz Makedonije, kako bi se Natalijino stanje poboljšalo.

“Još jednom su građani Crne Gore pokazali da ne postoji borba koju ne mogu pobijediti, samo ako u nju idu svi zajedno. Želja svih nas da svijet u kome živimo učinimo ljepšim mjestom za život i ljubav, povezala nas je još jednom. Zahvaljujući tome, uspjeli smo da obezbijedimo šansu za Natalijino ljepše i bezbrižnije djetinjstvo. Stoga, hvala svima vama od srca. Hvala na svakom poslatom SMS-u, svakoj uplati na Natalijin žiro i devizni račun, svakoj licitaciji u kojoj ste učestvovali, kao i podršci koju ste neizmjerno pružali protekle dvije nedelje. Ovo je samo još jedna potvrda naše humanosti i nesebičnog davanja, bez očekivanja da nam se uzvrati na isti način. Zato ne zaboravimo da nastavimo da pokazujemo da stvarno možemo uspjeti ako se svakim danom radujemo, ako usrećujemo i dijelimo ljubav i radost sa onima kojima je to najpotrebnije”, navode iz fondacije.