01-12-2017

CRNOGORSKA : Riješiti problem vrtića

''Okrenimo se problemima koji muče naše građane, a onaj koji je alarmantan i koji traži hitnu reakciju nadležnih jeste stanje u budvanskom vrtiću.''- naveo je predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske Miodrag Čučka

CRNOGORSKA : Riješiti problem vrtića | Radio Televizija Budva

Mi iz Crnogorske smo vremenom shvatili da se mi i naše djelovanje u mnogome razlikuju od ostalih. Mi nismo partija direktora i članova upravnih odbora već partija slobodnih i dokazanih ljudi u svojim poslovima, kazao je danas predsjednik OO Crnogorske Budva, Miodrag Čučka.

“Naš rad u budvanskoj SO se ne svodi na čitanje napisanih tekstova i na dolazak na sjednice kada treba da se glasa. Radimo onako kako mi mislimo da je najbolje za Budvu, a ne kako to misle neki iz Podgorice ili drugih gradova Crne Gore. Naš rad se ne svodi na pet minuta rada na sjednici”, ističe Čučka.

“Jasno nam je, a i cijeloj javnosti Budve i Crne Gore, da pojedini čekaju nove izbore gdje se nadaju ulasku u vlast i da, kroz zauzimanje direktorskih funkcija, nastave iskazivati ljubav prema Budvi”, navodi Čučka i dodaje da je pravdanje i objašnjavanje nakon svega suvišno.

“Vidjeli su gradjani ko je ko! Okrenimo se problemima koji muče naše građane, a onaj koji je alarmantan i koji traži hitnu reakciju nadležnih jeste stanje u budvanskom vrtiću. Manite se više aboliranja činjenica i preduzmite nešto da naši najmlađi budu sigurni i bezbjedni dok borave u vrtićima”, zaključio je Čučka.


Press služba Crnogorske