03-02-2019

Čučka izabran za potpredsjednika Crnogorske

Nekadašnji predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Miodrag Čučka, jednoglasno je izabran na Kongresu te partije za potpredsjednika Crnogorske.

Čučka izabran za potpredsjednika Crnogorske | Radio Televizija Budva

Čučka je kazao da mu je čast što je izabran na tu funkciju a, kako je rekao, odlučio je da se kandiduje za potpredsjednika zato što vjeruje u politički projekat Crnogorske.

Kako je pojasnio da se kandidovao zato što zna da Crnogorska ima politički proizvod, a ne praznu političku priču kao što je slučaj sa mnogim političkim akterima u savremenoj Crnoj Gori.

»Mi se borimo za promjene, a ne za smjene. Mi se ne borimo protiv jednog čovjeka i jedne partije, već se borimo protiv sistema koji Crnu Goru vodi ka daljim podjelama, prebrojavanjima, nepotizmu, partokratiji, sirotinjskom životu«, rekao je Čučka.

Prema njegovim riječima, ta partija se bori za novo doba crnogorske politike, »koje će da teše i kroji nova generacija političara, koje će građani da prepoznaju po znanju, energiji i volji da naše društvo bude uređenije i pravednije«.

»Borimo se za slobodnog građanina i za oslobađanje onih koji su zavisni od pokvarenog sistema«, kazao je Čučka.

On je rekao da je cilj Crnogorske da Crna Gora bude savremeno, demokratsko i društvo slobodnih građana u punom kapacitetu.