24-04-2019

Čučka pozvao Kotorane na okupljanje danas

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka pozvao je građane Kotora da se danas okupe u 11 sati ispred Skupštine opštine Kotor kako bi još jednom poručili da kako u drugim mjestima, tako i u Kotoru, mora da se poštuje izborna volja građana.

Čučka pozvao Kotorane na okupljanje danas | Radio Televizija Budva

“Nelegitiman je bilo kakav pokušaj prekrajanja izborne volje Kotorana koji su na prošlim izborima glasali za promjene. Kotorani to treba glasno da kažu na dan kada je zakazana sjednica Skupštine opštine i da zaštite ono za šta su se izborili 2016. godine”, izjavio je Čučka.

Čučka je naveo da slučaj Budve može Kotoranima da bude model za funkcionisanje vlasti.

“U Budvi imamo sličnu situaciju, veliki broj aktera koji učestvuje u vlasti, oko istih pitanja često različito mislimo, to je dio pluralizma u kojem živimo. Ali se opstanak vlasti i prvog čovjeka Opštine ne dovodi u pitanje jer ni Budvu ni Kotor ne smijemo da damo onima za koje su građani na izborima rekli da moraju da budu promijenjeni. Budva je najbolji primjer da se pokaže da možemo zajedno, a građani Kotora su ti koji svoje predstavnike u SO Kotor sjutra treba na to još jednom da podsjete”, zaključio je Čučka.