21-10-2021

Danas besplatna online radionica ,,Kako da baš ti pronađeš posao preko Linkdln-a?

Kako da mladi najbolje iskoriste prednosti LinkedIn-a na putu do zaposlenja, da istaknu znanja i vještine na konkurentan način i povežu se sa budućim poslodavcima? Odgovori na ova i brojna druga pitanja samo su dio online radionice za mlade koja će se održati danas u 17h, a koju organizuje Omladinski klub Budva u saradnji sa Coca-Cola Podrška mladima projektom.



Predavač na radionici pod nazivom „Kako da BAŠ TI dobiješ posao preko LinkedIn-a?“ biće Bojana Perović, osnivačica agencije “Minuta do posla“ koja će kroz praktične primjere i konkretne savjete naučiti učesnike svemu što treba da znaju o mogućnostima LinkedIn-a u potrazi za poslom.

Organizatori pozivaju mlade da se prijave na radionicu koja je potpuno besplatna. Imajući u vidu da mlade u Crnoj Gori sve više interesuju mogućnosti koje LinkedIn pruža za razvoj karijere, cilj ove radionice je, kako ističu, da obuči i osnaži mlade ljude da na što bolji i kvalitetniji način iskoriste sve potencijale ove društvene mreže.

Riječ je o još jednoj aktivnosti koja se realizuje kroz ovogodišnji, peti ciklus ciklus Coca-Cola Podrška mladima, najvećeg neformalnog programa za edukaciju i osnaživanje mladih u Crnoj Gori.

Radionica će se organizovati putem Zoom aplikacije, a svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijave dostupne na linku