07-12-2021

Delegacija Prave Budve u posjeti opštinama Danilovgrad, Šavnik, Žabljak i Pljevlja

Predsjednik budvanskog odbora Prave Crne Gore Aleksandar Franeta sa saradnicima boravio je tokom prethodna dva dana u posjeti opštine Danilovgrad, Šavnik, Žabljak i Pljevlja u okviru koje su lokalnim školama, domovima zdravlja i bolnicama raspodjelili medicinsku opremu koju je Pravoj Budva nedavno donirao vlasnik iransko-turske medicinske kompanije Siamak Aghasi.

Delegacija Prave Budve u posjeti opštinama Danilovgrad, Šavnik, Žabljak i Pljevlja | Radio Televizija Budva

"Grbović i Stanić su se, takođe, zahvalili na donaciji od 18 hiljada kovid maski, dvije hiljade hirurških maski, kao i 50 posteljina za vozila hitne pomoći, koja im je tom prilikom uručena", navode u saopštenju iz Prave Budve.



Kako dodaju, delegacija Prave Budve posjetila je, između ostalog, i školu u žabljačkom selu Njegovuđe gdje se srela sa rukovodiocima te obrazovne ustanove i uručila im određeni broj zaštinih kovid maski.



Franeta je tom prilikom obećao da će Prava Budva u narednih sedam dana toj školi isporučiti i neophodnu tehničku opremu kako bi učenicima boravak u školi bio što prijatniji.



"Franeta je, takođe, obećao i da će Prava Budva sve buduće donacije koja ta partija obezbjedi donirati bolnicama, domovima zdravlja i školskim ustanovama širom Crne Gore", saopšteno je iz Prave Budve.