20-08-2019

Delegacija Socijalističke narodne partije Crne Gore u posjeti Opštini Budva

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković i član Glavnog odbora Veselin Jovanović došli su u zvaničnu posjetu predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću.

Delegacija Socijalističke narodne partije Crne Gore u posjeti Opštini Budva | Radio Televizija Budva

Tom prilikom istaknuta je važnost poštovanja izborne volje građana koja je iskazana na poslednjim lokalnim izborima i neophodnost da u tim okolnostima svi akteri političkog života pokažu dodatni stepen odgovornosti.

Posebno je naglašeno da je međustranačka saradnja među partijama koje su slične provenijencije veoma poželjna i da je treba afirmisati u narednom periodu, na principima punog međusobnog poštovanja i razumijevanja.

Tokom sastanka bilo je riječi i o međusobnoj saradnji lokalnih samouprava u kojima vlast vrše partije koje su opozicija na državnom nivou i posebno je istaknuta potreba da se ta saradnja podigne na veći nivo.

Konstatovano je da je Budva pozitivan primjer, kako se nakon višedecenijske vlasti koju su obilježili krivični procesi i korupcija, ekonomski i u svakom drugom smislu konsoliduje i kreće u dobrom pravcu, na opšte zadovoljstvo njenih građana.