02-07-2020

Demokrate Budva: Imamo posla s ljudima koji ne umiju ni vrata od kancelarije da otvore, a da, prethodno, ne obiju bravu

"Navikli smo od onih koji ruše da uvijek burno reaguju na ljude koji grade, jer sličan se samo sličnom raduje. Tako i danas, sve što služi građanima, a ne služi kriminalcima, trn je oku ekspoziture autokratskog režima u Budvi", navodi se u reagovanju OO Demokrata Budve povodom saopštenja OO DPS Budva.


Foto: OO Demokrate Budva

"Ono što su Demokrate izgradile, unaprijedile i kreirale, svakako je van vašeg intelektualnog i stručnog domašaja, pa nam stoga i ne pada na pamet da trošimo slova i brojeve na dokazivanje, nedokazanima i neupućenima", navodi se u reagovanju Demokrata Budve.

"Uostalom, političkim klovnovima koji učestvuju u cirkusu nasilja, primitivizma i korupcije, ni jedan častan građanin Budve ne treba da kaže ni dobar dan. Danas u Budvi imamo posla sa ljudima koji ne umiju ni vrata od kancelarija da otvore, a da prethodno ne obiju bravu. Dilema je da li ste veći razbojnici ili divljaci, jer vjerujte, samo su nijanse u pitanju", dodaje se u reagovanju.

"Političke garniture koje nišane suzavcem djecu, prebijaju po ulicama ljekare i brutalno batinaju vezane ljude nestale su sa političke mape Evrope, a evo vidimo danas povampirene predstavnike u Crnoj Gori, i to u 21. vijeku. Sve to i ne čudi ako Specijalni policijski tim koji se bavi saobraćajnim prekršajima, replikama, diskusijama i proceduralnim reagovanjima u lokalnom parlamentu, za koje su kriminalci uzorni građani, a besprekorno čisti ljudi kriminalci", ističe se u reagovanju.

"Ako već sjedite u okupacionim foteljama, utvrđeni policijom i bijelim kriminalcima, i tako odbrojavate dane, makar naučite da vrata imaju bravu i kvaku uz pomoć koje se otvaraju i zatvaraju. Nismo mi bez razloga pitali, a i dalje nam niste nam odgovorili da li su Divanović i Bulatović odgledali film Tupan i Glupan i u kom junaku su se prepoznali, Lojdu ili Hariju?", zaključuje se u reagovanju OO Demokrata Budve.