22-09-2021

Održana sjednica Opštinskog odbora Demokrata

"Nakon održane sjednice Izvršnog odbora, održana je i sjednica Opštinskog odbora uz poštovanje mjera Instituta za javno zdravlje Crne Gore", navodi se u saopštenju OO Demokrate Budva.

Održana sjednica Opštinskog odbora  Demokrata | Radio Televizija Budva



Kako navode u svom saopštenju na sjednici, kojom je predsjedavao predjsednik Opštinskog odbora Demokrata Budve Mijomir Pejović, razmotrena je aktuelna politička situacija i Odbor je iskazao zadovoljstvo načinom na koji se predsjednik SO Budva Krsto Radović i Klub odbornika suočavaju sa svim izazovima prouzrokovanim u radu SO Budva.

"Opštinski odbor je jednoglasno podržao zaključke Izvršnog odbora i pozdravio principijelno i konstruktivno djelovanje Demokrata uprkos svim nametanjima i uslovljavanjima. Opštinski odbor izražava izuzetno zadovoljstvo djelovanjem izabranih funkcionera I predstavnika u izvršnoj vlasti, a posebno raduje činjenica da su najveći doprinos uspješnoj turističkoj sezoni u Budvi dali
Turistička Organizacija Budve i Nacionalna Turistička Organizacija", piše u saopštenju.

Oni navode da je opštinski odbor jednoglasno prihvatio zaključak Izvršnog odbora koji se u načelu oštro protivi raspisivanju izbora u Budvi i kao jedino rješenje Odbor vidi rekonstrukciju opštinske vlasti, koju neće personalno predvoditi Marko Carević.

U radu sjednice aktivno je učestvovao i potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović.