09-06-2020

Demokrate Budva: Protiv naše odlučnosti da sačuvamo Budvu, DPS nema nikakve šanse

Očigledno je da u Demokratskoj partiji socijalista ne prestaju da cmizdre, ali je kranje apsurdno da se oni, koji imaju daleko najviše osuđenih i okrivljenih funkcionera tješe prijeteći krivičnim prijavama, obračunima, ali i njima svojstvenim kršenjima zakona i procedura, saopšteno je iz OO Demokrate Budva. Kako su kazali, protiv njihove odlučnosti da sačuvaju Budvu DPS nema nikakve šanse.


"Vjerovatno ih je na to cmizdrenje dodatno podstakla i jedina cirkusatnska scena koja se u Budvi desila oko ponoći 3. juna, kada smo od gospode iz DPS-a i njihovog šefa Đukanovića napravili klasične političke klovnove", saopštile su budvanske Demokrate.

Poručili su im da zaboravljaju izreku: "ko je stalno u strahu, taj je svaki dan kažnjen".

"Stoga vas pozivamo da konačno prestanete sa kuknjavom i skrivanjem ispod skuta ministarke, već da nam izađete na crtu, u skladu sa propisima, i naravno, ukoliko smijete i imate petlje za to", kazali su.

Poručuju, ipak, da su sigurni da se to neće desiti

"Jer ste svjesni da protiv našeg znanja, umijeća i protiv naše odlučnosti da sačuvamo Budvu nemate apsolutno nikakve šanse."

Princip otimačine, koji je, kako smatraju, DPS promovisao u vrednosnu komponentu, u Budvi će, poručuju, dočekati svečani kraj.

"Niti imamo namjeru da slušamo ono što priča vaša članica Opštinskog odbora i čuvarka testamenta Svetozara Marovića, niti nam pada na pamet da postupamo po njenim instrukcijama jer ni ona sama ne razlikuje Zakon od Poslovnika", rekli su i dodali da neće dozvoliti prekrajanje izborne volje građana.

"Vama koji hoćete da zgazite Ustav i zakone, pa da kao kriminalci po sopstevnom priznanju ponovo opljačkate Budvu, to neće poći za rukom."

Demokrate smatraju da je DPS, kako su naveli, jedna primitivna družina.

"Koja umjesto zakona i poslovnika poznaje samo metode svojstvene pojedinim afričkim plemenima, ali vam ni te divljačke metode ovoga puta neće pomoći. Vlast u Budvi možete samo da sanjate", zaključuje se u saopštenju.