31-01-2019

Demokrate Budva: Radulović štiti interese Đukanovića i Gvozdenovića na Jadranskom sajmu

Demokrate Budve su optužili ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića da je protivno propisima poništio rješenje glavnog Gradskog arhitekte Budve, kako bi se realizovala investcija na Jadranskom sajmu, koja se dovode u vezu sa Milom Đukanovićem i Branimirom Gvozdenovićem.

Demokrate Budva: Radulović štiti interese Đukanovića i Gvozdenovića na Jadranskom sajmu | Radio Televizija Budva

"U danima kada su DPS i Milo Đukanović u potpunom rasulu, u Budvi imamo pokušaje realizacije više 'investicija' koje se dovode u vezu sa Milom Đukanovićem i Branimirom Gvozdenovićem. Naime,već neko vrijeme se na sve načine pokušava realizovati 'investicija' firme 'MIA Investment' na lokaciji poznatoj pod imenom 'Safiro Beach Resost'", navodi se u saopštenju Demokrata Budve.

Iz ove partije navode da im je, nakon što je Duško Knežević pitao Mila Đukanovića da javno kaže ko stoji iza te i još nekoliko budvanskih kombinacija, potpuno jasno zašto je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović protivno propisima poništio rješenje Glavnog gradskog arhitekte Budve kojim se Opštini, odnosno Sekretarijatu za zaštitu imovine priznaje svojstvo stranke u postupku.

Oni ističu da je Sekretarijat pokrenuo upravni spor i tražio od predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića, da zaštiti interes opštine.

"Nadalje, po našim informacijama ministar Radulović će brzo obustaviti zabranu gradnje u centru Budve. Cilj i namjera je da se pored dvije ogromne kule koje 'MIA Investment' želi da gradi u centru Budve, realizuje i 'valorizuje' još nekoliko udarnih lokacija u vlasništvu off shore firmi,to jest vrhuške DPS-a. Želimo da jasno kažemo građanima da je Budva i aktuelna vlast dovoljno jaka da odoli ovim iskušenjima i osujeti kombinaciju Đukanovića, Gvozdenovića, Radulovića i ostalih. Sigurno nećemo sad red sam kraj i krah vlasti DPS-a dozvoliti da oni koji su skoro uništili Budvu finiširaju svoje kombinacije i još jednom poharaju Budvu i Crnu Goru.

Rukovodstvo opštine ima punu podršku da borbu protiv hobotnice DPS-a dovede do kraja,i jednom zauvjek sahrani njihove finansijske i kriminalne interese u Budvi!", zaključuje se u saopštenju.