18-06-2020

Demokrate: DPS i Crnogorska ne prestaju sa širenjem ortodoksnih laži

Nakon desetog poraza od eskalacije krize u Budvi DPS i Crnogorska predvođene lažnim novinarom Nikolićem ne prestaju sa širenjem ortodoksnih laži, poručili su iz Demokratske Crne Gore.


Foto: Demokrate

Saopštenje prenosimo integralno:

Kao i svaki drugi lažni novinar Nikolić je u svom gubitničkom transu saopštio kako je on kao Nikšićanin ugostio Budvane u Budvi, ali se na tome nije zasutavio, pa je izgovorio još jednu glupost – da će protiv sopstvenih odluka izjaviti žalbu Upravnom sudu. Dakle, DPS će se žaliti, sami sebi i sami na sebe.

S obzirom na to da lažni novinar Nikolić kompletnu situaciju prati iz policijskih bunkera, mi mu stavljamo na uvid video zapis iz kabineta predsjednika Skupštine opštine, snimljen prije svega nekoliko minuta.



Video: Demokrate

Nadamo se da lažnom novinaru Nikoliću neće pozliti posle ovog video snimka, te da će u najskorijem mogućem roku sazvati press konferenciju na kojoj će proglasiti kapitulaciju jer mu ništa drugo nije preostalo, a mi mu toplo savjetujemo da nakon ovog poraza pokuša da se vrati tamo gdje je učio prve političke korake predstavljajući se kao „nezavisni“ novinar.

Naravno, na druge izmišljotine saopštene na gubitničkoj press konferenciji od strane predstavnika DPS-a sa državnog i lokalnog nivoa, kao i na teze koje je po nalogu DPS-a saopštio njihov jeftini pion u ovoj gubitničkoj igri, Vladimir Bulatović, nećemo odgovarati, jer svako ko gubi ima pravo i da se ljuti. Međutim, nije problem što se ljutite, već to što ne prestajete da cmizdrite i lažete.

Na kraju vas upozoravamo da prestanete sa nasiljem, uništavanjem imovine Skupštine opštine, protivpravnim djelovanjem i angažmanom lica sa kriminalnim biografijama u zgradi Skupštine opštine Budva. Svako nasilje i osionost sa vaše strane uspjeli smo da pobijedimo našim znanjem, umjerenošću i hrabrošću. Tako će i biti sve dok i javno ne priznate da ste kapitulirali.