08-10-2019

Demokrate: DPS priznao da je Brano Mićunović njihov funkcioner

U reagovanju iz političkog straha i nemoći, a pod uticajem veličanstvene Druge izborne konvencije Demokrata Budva, DPS je objelodanio i priznao ono što svi u Crnoj Gori znaju-da je Brano Mićunović njihov funkcioner, naveli su u partiji Alekse Bečića.

Demokrate: DPS priznao da je Brano Mićunović njihov funkcioner | Radio Televizija Budva

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti:

Kako rekoše u saopštenju, zasmetalo im je što se pominju funkcioneri DPS-a, a među njima i Mićunović. Očigledno da se u redovima organizovane kriminalne grupe stvara panika i politička dezorijentisanost na pomen imena njihovog krimi vlasnika.

Ovakvo reagovanje se moglo i očekivati, nakon što su već sinoć saznali, vidjeli i čuli da u Budvi više nemaju šta tražiti.

Politički marginalci na lokalnoj sceni, drznuli su se uprkos kriminalnim, prevarantskim i lopovskim hipotekama koje nose na leđima, da komentarišu veličanstveni skup Demokrata. Upravo je takav skup za pamćenje održan sinoć u Budvi, a ta demonstracija moći i sloge, zasmetala je onima koji su naučili da žive u svađi i lopovluku. Zasmetalo im je i to, što je zainteresovanost građana Budve za Konvenciju Demokrata bila na tolikom nivo, da još jedna prepuna sala ljudi nije mogla da uđe.

Očigledno ste kratkog pamćenja pa da vas podsjetimo. U Tuzima smo vas poslali u opoziciju, iako ste tvrdili da ćemo biti statistička greška, a na sreću postigli smo da se vi u Tuzima pitate, taman onoliko koliko se Duško Marković pita u vašoj partiji.

U Beranama ste tražili reprizu, pa smo vas za 20 dana dva puta politički patosirali. U Herceg Novom ste doživjeli poraz kakav se ne pamti. U Kotoru je Đukanović prošao na predsjedničkim izborima kao bos po trnju, a onda smo vas sveli na kupljenu odbornicu koja je sada šefica vaše partije.

O Budvi ne treba trošiti riječi. Tamo vas još malo ni istrazivanja neće prepotznavati, a o tome koliko Đukanović vjeruje u ovo što pište i radite u Budvi, dovoljno govori činjenica da ga je sramota bilo da se pojavi na vašoj izbornoj konvenciji u Budvi, pa je tog dana “imao drugih obaveza”.

Na kraju, dovoljno je uporediti fotografije vaše i naše izborne konvencije. Nije ni čudo što ste ostali da brojite u sitno, kad vam je vise funkcionera u Spužu, nego na konvenciji. Pogled na fotografije tih konvencija jasno pokazuje gdje je sadašnjost i budućnost, a gdje ružna prošlost Budve.