18-11-2019

Demokrate garant stabilnosti, razvoja i svijetle budućnosti Budve

Nakon uspješno realizovane Druge redovne izborne konvencije, Opštinski odbor Demokrata Budva je na drugoj sjednici novog saziva zaokružio proces konstituisanja partijskih organa.

Demokrate garant stabilnosti, razvoja i svijetle budućnosti Budve | Radio Televizija Budva

Kako navode u saopštenju, za potpredsjednicu Opštinskog odbora Budva izabrana je Slavica Maslovar, a za potpredsjednike Krsto Radović i Marko Marković, dok je za sekretara Opštinskog odbora izabran Milivoje Radulović.

Takođe, na sjednici je izabran i Izvršni odbor koji broji 17 članova.

"Po već ustaljenoj praksi, nakon završene Konvencije realizovan je prvi prsten kampanje „od vrata do vrata“ u kojoj su na teritoriji opštine Budva mlade Demokrate obišle ukupno pet hiljada domaćinstava. Takođe, u okviru kampanje rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Bečićem je obišlo veliki broj domaćinstava od Lastve Grbaljske do Buljarice. Podaci prukupljeni sa terena u kampanji jasno pokazuju da građani Budve imaju veoma visok stepen povjerenja u Demokrate", ističu iz OO Demokrata Budva, dodajući da u ovom trenutku u Budvi Demokrate uživaju podršku 25,8 odsto građana.

"Smatramo da je podrška, kao i riječi pohvale direktno upućene našem rukovodstvu u domovima Budvana direktna posledica načina na koji vodimo politiku i superiornosti naših ideja. Jedan od razloga za rast povjerenja građana Budve u politiku Demokratske Crne Gore jeste gotovo potpuno ostvarenje kandidivanog programa za izbore 2016-te godine. Demokrate su po riječima naših sugradjana u Budvi prepoznate kao partija i pojedinci koji drže riječ, koji donose boljitak u sredini u kojoj vrše vlast, te kao partija sa jasnim i principijelnim stavovima po svim pitanjima, naročito u odnosu na ono što su javno govorili i kandidovali u kampanji! Imajući u vidu brojnost i kadrovski potencijal novih organa Opštinskog odbora Demokrata Budva, dokazanu spremnost služenja narodu u vršenju lokalne vlasti i rast povjerenja građana, jasno je da su Demokrate garant stabilnosti, razvoja i svijetle budućnosti Budve", zaključuje se u saopštenju.