22-10-2019

Demokrate: Nastavljamo sa jačanjem partijske infrastrukture u Budvi

Nakon sprovedenog postupka predlaganja kandidata za Drugi saziv Opštinskog odbora Budva i nakon uspješno održane Druge izborne konvencije, Demokrate poručuju da nastavljaju sa jačanjem partijske infrastrukture.

Demokrate: Nastavljamo sa jačanjem partijske infrastrukture u Budvi | Radio Televizija Budva

Saopštenje Demokrata prenosimo integralno:

Praksa Demokratske Crne Gore koju primjenjujemo od osnivanja, jeste da se nakon sprovedenih izbornih konvencija u svim opštinama, krene sa obnovom i osvježenjem partijske infrastrukture na mjesnom nivou. Proceduri formiranja novih mjesnih odbora obavezno prethodi terenska aktivnost “od vrata do vrata”, u okviru koje obilazimo birače na teritoriji konkretne opštinske organizacije u okviru koje se realizuje unutarpartijski postupak izbora novih organa partije na svim nivoima organizovanja.

Članovi Demokrata iz Budve u narednim danima imaće priliku da lično razgovaraju sa aktivistima i funkcionerima Demokrata iz Budve, kako bi razmjenili mišljenje i formirali stavove na teme aktuelne lokalne i državne politike.

Demokrate Budva imaju šta da prezentuju i čime da se pohvale. U godinama u kojima smo predvodili vlast, postigli smo izuzetne rezultate. Vratili smo preko 25 miliona duga koji je napravila prethodna vlast, na čelu sa DPS-om. U svakom aspektu funkcionisanja lokalne samouprave uvišestručili smo prihode Opštine. Asfaltirali kilometre puteva, obezbjeđivali besplatne udžbenike za svakog đaka, besplatan prevoz za đake i penzionere, premije za novorođenčad, stipendije za najbolje đake, nagrade za vrhunske sportiste, subvencije za poljoprivrednike...

A svjesni smo da može i bolje i zato krećemo sa jačanjem naše Partije, njenih kadrovskih potencijala i organizacione strukture, kako bismo nastavili sa preporodom i Budve i Crne Gore, ali i kako bi pripremili našu partijsku infrastrukturu za eventualni bojkot izbora ukoliko opozicija donese odluku o bojkotu.