07-07-2016

Demokrate samostalno u Budvi

Opštinski odbor Demokrata Budva održao je sjednicu Opštinskog odbora, u prisustvu predsjednika Demokratske Crne Gore, Alekse Bečića, na kojoj je raspravljano o aktuelnoj političkoj situaciji u metropoli turizma, sa posebnim osvrtom na predstojeće lokalne izbore u ovoj primorskoj Opštini.

Demokrate samostalno u Budvi | Radio Televizija Budva

"Članovi Opštinskog odbora Demokrata Budva odlučili su da na predstojećim lokalnim izborima u Budvi nastupe samostalno, jer to predstavlja najiskreniji odnos prema građanima Budve, i najdosledniji način vođenja politike, a Budvanke i Budvani su svjedoci da Demokrate Budve, otkako je formiran Opštinski odbor, rade isključivo u korist građana i grada Budve.

Saglasno odluci Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, izborna lista na predstojećim lokalnim izborima u Budvi nosiće naziv "mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele", a članovi Opštinskog odbora na pomenutoj sjednici su za nosioca liste jednoglasno izabrali Dragana Krapovića, diplomiranog pravnika, predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budva.



U susret lokalnim izborima, Demokrate Budva formirale su Izborni centar, i resorno podijelili zaduženja, a sve u cilju realizacije izborne strategije Demokratske Crne Gore. Opštinski odbor Demokrata Budva konstituisao je sve mjesne odbore i izabrao kompletno rukovodstvo Opštinskog odbora, i time zaokružio partijsku infrastrukturu koja je neophodna kako bi u potpunosti bili spremni za realizaciju najzahtjevnijih predizbornih aktivnosti.

Na pomenutoj sjednici, Demokrate Budve su izabrali za nove članove Opštinskog odbora Dubravku Liješević, Marka Andrića i Ljuba Stanišića.

Opštinski odbor Demokrata Budva, u završnici pomenute sjednice, konstatovao je da su, nakon sprovedenih svih neophodnih aktivnosti, Demokrate Budve spremne za okršaj na predstojećim lokalnim izborima sa organizovanom kriminalnom grupom koja je uništila Budvu i prevarila i pokrala građane, ukoliko se stvore neophodni uslovi za održavanje fer i slobodnih izbora", navodi se u saopštenju Demokrata.