06-09-2018

Demokrate: U DPS-u očajni zato što neko umije da uradi ono što je za njih nuklearna fizika

Iz OO Demokrata Budve su reagovali na saopštenje DPS-a, te poručili da su članovi, a pogotovo funkcioneri OO DPS Budva poslednji koji bi trebalo da pričaju o planovima i katastrofi koju su planovi koje je DPS usvajao donijeli. Preko 50 planova tokom godina. Mnogo novca.

Demokrate: U DPS-u očajni zato što neko umije da uradi ono što je za njih nuklearna fizika | Radio Televizija Budva

"U jednom su u pravu kolege: sjednica jeste bila komična u jednom dijelu. Čuli smo tako da šef odborničkog kluba DPS-a kaže da je predsjednik opštine iz DPS-a, za kojeg je glasao, lažov i lopov i takođe je nemušto pokušao da sebe i svoju ulogu opravda melodramatičnim posipanjem pepelom u pokušaju. Ovo je bilo jako tužno", navodi se u saopštenju OO Demokrate Budva.

Kako ističu, gospodin Vuković je dalje prešao na komediju pa je tako izjavio da je DPS u Budvi skočio na 40%, po njihovim podacima. Via Tarzan.

"Ono što je zaboravio da kaže u saopštenju DPS-a je da su na istoj sjednici i oni glasali za dvije tačke koje su jednoglasno usvojene i tiču se personalnih rješenja. Ipak se u budvanskoj skupštini kandiduju ljudi koji su moralno i stručno besprekorni i to smatramo ogromnim progresom. To nikada nije bio slučaj sa DPS-om na vlasti, bilo gdje i na bilo kojem nivou u državi Crnoj Gori. Duga vladavina DPS-a, pogotovo u Budvi, dovela je ovo društvo ispod nivoa svijesti da se o društvenim pitanjima može voditi dijalog. Oni nisu umjeli da vladaju ako nemaju apsolutističku moć u rukama. DPS-u je društveni dijalog nepoznat pojam, oni su navikli na monolog jedne osobe. U našoj Budvi smo najbolje vidjeli kako izgleda kad je moć koncetrisana u rukama jedne osobe. Svi su oni trčali oko njega, i oni onda, i ovi sada.

Gospodo DPS-ovci, očaj u vašem saopštenju proizilazi iz činjenice da neko umije da uradi nešto što je za vas nuklearna fizika.

O krađi i ličnim uvredama ovoga puta nećemo, toga niste dostojni", zaključuje se u saopštenju Demokrata.