05-07-2020

DF Budva: Izvrnućemo vas iz fotelja naglavačke i nema te mašinerije izborne krađe koja će vam ovoga puta pomoći

Kako su u svom saopštenju kazali iz budvanskog DF-a, vjerovatno jedini Paštrović izopšten iz Crkve, Nikola Divanović koji obnaša funkciju Prvog čovjeka Budve ovih dana izgleda ima problem sa nabavkom ilegalne robe pa je, kako su naveli, posegnuo za nekom albankom kućne radinosti, jer drugačije ne mogu da razumiju saopštenje koje je potpisao, a neko mu napisao.

DF Budva: Izvrnućemo vas iz fotelja naglavačke i nema te mašinerije izborne krađe koja će vam ovoga puta pomoći | Radio Televizija Budva

"Nije problem što se retrogradna, primitivna i lopovska sekta DPS poziva na pristojnost. Oni se pozivaju i na odbranu države kada je niko ne napada. Problem je kada jedan mlad čovjek pristane da bude metla u rukama primitivne, retrogradne i lopovske sekte koja je uz sve to još i krajnje šovinistička. Džaba je krečite duginim bojama – to jednostavno isijava iz vas", navodi se u saopštenju.

Oni su istakli, da Nkola Divanović ne samo da je pristao sa svojom ekipom saradnika na funkciju otirača i metle, već je pristao i da zarad novčanika svoga šefa Mila Đukanovića okrvavi ruke.

"Da okrvavi ruke pozivajući policiju da kukavički napada goloruki narod koji je koristio Ustavom garantovano pravo da iskaže svoje nezadovoljstvo. On je pozvao privatno obezbjeđenje da dođe u Budvu i da ne dozvoljava građanima da uđu u zgradu Opštine. Hoćemo li Divanoviću, svaki skup, uključujući i skup podrške pčelarima razbijati suzavcima? Okupacione snage Divanovića, DPS i privatnog obezbjeđenja Peđe Boškovića su planirale da izazovu građanski sukob, ali to im nije uspjelo. O primitivizmu neke političke grupacije, u ovom slučaju Divanovića i ekipe iz retrogradne, lopovske sekte DPS najbolje govori ona goveđa glava na ulazu u Opštinu koja jedva artikuliše: Nej ga danas uć", piše u saopštenju.

Oni su istakli i to da su scene na ulazu u zgradu Opštine slika i prilika retrogradne kulture i DPS-a u Budvi.

"Taj nabildovani Nejgadanasuć je slika i prilika kulture retrogradne i lopovske sekte DPS. Divanović i ekipa NEJGADANASUĆ su od Budve napravili okupacionu zonu Bejrut, ako su toliko u pravu kao što tvrde – što ne izađu među narod i malo prošetaju, nego se kriju po Budvi i sve češće Podgorici? Treba li podsjećati Divanovića i retrogradnu, lopovsku ekipu DPS da je policija štiteći njih i njihovu krađu izborne volje građana ubacila suzavac u salu MSC na djecu od 12 godina? Da ima imalo morala i pristojnosti na koju se toliko poziva, izvinio bi se toj djeci i izgubio glavom bez obzira", kazali su.

Kako nvode u svom saopštenju, o primitivizmu, retrogradnosti Divanovića i DPS na sreću mnogo više kažu snimci iz Budve, nego sva saopštenja koja mu neko napiše, a on pristane da potpiše.

"Ali pošto sastavljač saopštenja voli da prećutkuje dosta toga a da se poziva na tradiciju i istoriju Budve, recimo i to da je svako pravo o istoriji Budve izgubio čovjek koji je izbušio gradske bedeme. Umjesto da priča o primitivizmu, bolje mu je da se vrati prodaji šanirane italijanske robe i nekako iz svoga džepa nadoknadi štetu koju je nanio postavljanjem kič plastike na gradske zidine. S što se izbora 30.08 tiče – ponavljamo jednom, ponovićemo još hiljadu puta ako treba – izvrnućemo vas iz fotelja naglavačke i nema te mašinerije izborne krađe koja će vam ovoga puta pomoći", zaključili su iz budvanskog DF-a.