26-06-2020

DF: Hapšenje Jasne Dokić, Dragana Božovića i Dragana Krapovića dokaz da su lica iz SDT spremna da se služe najsramnijim podvalama

Nema kraja podmetačinama i sramnim radnjama Specijalnog državnog tužilaštva, koje samo dokazuje da je najobičnije partijsko tijelo režima, poručili su iz Demokratskog fronta. Oni su istakli, da hapšenje Jasne Dokić, Dragana Božovića i Dragana Krapovića dokazuje još jednom da su lica iz SDT spremna da se služe najsramnijim podvalama.



"Nakon terora koji SDT sprovodi nad DF i njegovim liderima i montiranja dokaza u lažnom državnom udaru, na red su došli naši i drugi opozicioni funkcioneri iz Budve, čiji je jedini "grijeh" što su odani svom gradu i građanima i što štite izbornu volju Budvana od kriminalaca iz DPS", naveli su iz DF-a i dodali:

"Hapšenje Jasne Dokić, Dragana Božovića i Dragana Krapovića dokazuje još jednom da su lica iz SDT spremna da se služe najsramnijim podvalama."

Prema njihovim riječima, čitava Crna Gora se odavno izruguje Milivoju Katniću i njegovim poslušnicima u SDT i Specijalnom policijskom timu.

"Ima li većeg poniženja za Katnića nego hapšenje Jasne Dokić, časne žene, majke, koja svoju funkciju direktora Vodovoda obavlja pošteno i odgovorno. Međutim, upravo je njen grijeh to što svoj posao radi pošteno i odgovorno, jer su to ljudske kategorije koje nikako ne idu uz kriminalni režim i one koji obavljaju prljave poslove za Mila Đukanovića i Duška Markovića. Ponovićemo- neka se dobro zamisle Katnić, Veljović i njihovi nalogodavci, jer pravda će ubrzo zakucati i na njihova vrata. A tada će morati da odgovaraju za sve što su radili nedužnim ljudima", zaključili su.