08-01-2021

DF odgovara DPS-u: Na naše pobjedničke plotune moraćete da se naviknete

Lokalni ogranak organizovane kriminalne grupe u stečaju ponovo se oglašava povodima koje nikako ne razumiju, niti oni koji su digli ruku na svete tradicije našeg naroda i Crkve zbog toga treba da se oglašavaju, ističu u reagovanju na današnje saopštenje OO DPS Budva, iz budvanskog Demokratskof fronta.



Saopštenje DF Budva prenosimo integralno:

Lokalni ogranak OKG je postao dječiji preslikač svoje sabraće iz partijske centrale, koji razumije samo jezik kojim pjeva Jami i bahanalije u noćnim klubovima i skupim separeima, te stoga ne čudi da su navodno "iznenađeni" porodičnim okupljanjem Marka Carevića u ambijentu toliko stranom njihovom poimanju proslave.

Ono što takođe članovi ove OKG u stečaju ne razumiju je da postoje velike porodice, koje žele da zajedno proslave velike praznike, koji su gle čuda upravo to. Porodični praznici.

Podsjećamo da je ovaj vid okupljanja za badnji dan i Božić dozvoljen, te da mjere nisu prekršene. Što se ne može reći patriotsko – komitski skup nekoliko dana ranije ispred Skupštine kada je na stotine pripadnika DPS nagomilano, bukvalno skačući jedni drugima na glavu stajalo i skandiralo najužasnije fašističke poruke koje su odavno trebale da ostanu u onom dijelu istorije kojeg se podsjećamo samo kada želimo da ukažemo na sve grozote koje ostrašćeni i mržnjom zaslijepljeni ljudi mogu jedni drugima da urade.

Ali kao što smo već naveli, u pitanju je različiti sistem vrijednosti sa kojim na sreću nemamo ništa zajedničko.
Mi kao Demokratski Front Budva na čijem je čelu Marko Carević baštinimo tradiciju, porodicu kao osnovnu ćeliju društva i vjeru kao moralnu vertikalu na koju se oslanjamo.

Vi kao OKG Budva možete samo da baštinite lik i djelo Mila Đukanovića na čiji se sat kao sinonim za bahatost, pljačku i korupciju pod plaštom zaštite državnih interesa naslanjate.
Što se tiče ''pucanja iz topa'', Uprava policije je rekla svoje – da nema elemenata zbog kojih bi se neko gonio po službenoj dužnosti. Vjerovatno ne žele da se blamiraju kao OKG i da REPLIKU francuskog topa i petarde proglašavaju državnim neprijateljem, ali od onih kojima su praćke element državnog udara ne treba bolje ni očekivati.

Ako će vam biti lakše za naredno saopštenje, da vam damo materijal: taj pucanj iz topa je simbolična proslava pobjede od 30.08 kada ste po drugi put ostali opozicija u Budvi, a uskoro će se oglasiti i kada budemo proslavljali još jednu pobjedu. Na naše ''plotune'' ćete morati da se navikavate, jer nemamo namjeru da stanemo dok cijelu Crnu Goru na svim nivoima ne oslobodimo od partije koja 30 godina krade i uništava nacionalne resurse naše države.