06-05-2019

Digitalni marketing i MICE turizam - današnje teme na konferenciji u Bečićima

U amfiteatru hotela Mediteran u Bečićima, u toku je treća po redu Future Tourism konferencija, koja će trajati do 7. maja.

Digitalni marketing i MICE turizam - današnje teme na konferenciji u Bečićima | Radio Televizija Budva

U sklopu stručnog dijela konferencije danas će se učesnicima obratiti priznati stučnjaci iz oblasti turizma, hotelijerstva i MICE industrije, koji će govoriti o tome na koje se sve načine mogu iskoristiti digitalne tehnologije u cilju poboljšanja poslovanja, kako povećati prihode i unaprijediti biznis.

Edukacija o MICE turizmu ima poseban značaj s obzirom na to da ova oblast, koja je u stalnoj ekspanziji, nailazi na sve veće interesovanje. Učesnici konferencije imaće priliku da čuju predstavnike kompanija, kao što su: Booking.com, GuestJoy, Travelport, PHOBS, MICE Knowledge, T-Nest resort.

Teme koje će se obrađivati na ovogodišnjoj konferenciji su: Primjena digitalnog marketinga u turizmu, novi trendovi u hotelijerstvu, revenue menadžment i MICE turizam.

Na temu "Primjena digitalnog marketinga u turizmu", govoriće
Boško Kovačević, Vlasnik, Digitalna agencija Digispot, Neven Šerić, Vođa departmana za marketing, Ekonomski Fakultet, Univerzitet u Splitu Vlatko Pavlović, Vođa tima za Crnu Goru i Dubrovačko-neretvansku županiju, Booking.com i Mike Croucher, Glavni arhitekta, Travelport.

Dok će o MICE turizmu govoriti Rob Davidson, Direktor, MICE Knowledge, Gorazd Čad, Suosnivač CONVENTA i Denis Uhoda Član tima, Pakkhuset Oslo.


Future Tourism konferencija, zbog ugleda predavača i kvaliteta sadržaja, iz godine u godinu raste i dobija sve više na značaju, saopštili su organizatori. Potvrda tome su, kako su istakli, podrška Ministarstva turizma i održivog razvoja, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, kao i partnersko uključenje Mediteran Hotel & Resort-a koji će u svom amfiteatru ugostiti učesnike tokom 4 dana trajanja konferencije.

Ovogodišnja konferencija, koja traje do 7. maja, namijenjena je, kako predstavnicima turističke privrede, tako i akademskoj zajednici.