07-08-2020

Divanović: Nećemo polemisati sa vječitim opozicionarima

"Budvani se ovih dana zabavljaju posmatrajući vječite opozicionare kako dijele funkcije između sebe. Koliko su iskreni jedni prema drugima govori nam podatak da svaki opozicioni lider ima privatnog analitičara koji kreira željene podatke, ne bi li dokazao da je upravo on ili njegova stranka adut opozicije, te mu sleduje veći dio zamišljene vlasti", poručio je Divanović.


On je istakao da je zatrpavanje javnosti željenim podacima do sada bilo svojstveno Andriji Mandiću i Nebojši Medojeviću ali ovoga puta u tome ravnopravno učestvuju i njihovi sljedbenici iz redova Demokrata i URE.

"Naši sugrađani su ovih dana imali priliku da popunjavaju neke čudne ankete, koje su im servirane kao ankete koje sprovode moderni i mladi ljudi sakriveni iza crnogorskih internet stranica. Iz opozicionih redova nam stižu i rezultati ove ankete i jasno je i njima da će one funkcije koje su podijelili ostati nedostižne", kazao je Divanović koga je nova odbornička većina izabrala za predsjednika Opštine Budva.

On je javno pozvao, kako kaže, družinu okupljenu oko DF-a, Demokrata i URE da objave rezultate ovog istraživanja i da građane Budve više ne obmanjuju.

"Mi u DPS-u se nećemo obazirati na istraživanja, posebno lažna, niti polemisati sa vječitim opozicionarima, već ćemo raditi na unapređenju Budve u interesu svih naših sugrađana", zaključio je Divanović.