01-11-2016

Doček 2017. godine u Budvi!

Doček 2017. godine u Budvi! | Radio Televizija Budva

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konferenciju za novinare 01. novembra u 12h, u hotelu “Budva” u Budvi. Na konfereciji je predstavljen cjelokupan program Nove 2017. godine, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima.

“Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića! Program se nastavlja 01. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 01. januara nastupiće grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak. Tu nije kraj novogodišnji svečanostima, 02. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, novosadska grupa Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda – Neno Belan” – najavila je Tijana Kotarac, menadžer za saradnju sa privredom.



Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

Tako je Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću hotela “Splendid Resort&SPA”, predstavila novogodišnje pakete koji će se kretati od 320 eura do 430 eura u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, nezaobilazni Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Sanela Kahrović, marketing menadžer HG “Budvanska rivijera”, najavila je trodnevni aranžman u hotelu “Palas” po cijeni od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka u Palasu, goste će zabavljati: Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Na održanoj konferenciji, među prisutnim posjetiocima našli su se najeminentniji mediji Crne Gore, kao i učesnik novogodišnjeg programa na trgu, Momčilo Zeković Zeko, član grupe Perper.

Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu pod sloganom „Vidimo se u Budvi“ i, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru tokom novogodišnjih praznika.