05-12-2019

Doček Nove godine uz najveće zvijezde regiona: Vidimo se u Budvi!

Budva, najatraktivnija ljetnja crnogorska turistička destinacija je prepoznata i kao najznačajnije mjesto okupljanja tokom novogodišnjih praznika. Zato ćemo na trgu ispred Starog grada euforično dočekati novu deceniju, u društvu poznatih zvijezda i uz najluđi provod!


Novogodišnji program će ove godine trajati pet dana, od 28. decembra do 01. januara.

U subotu 28. decembra nastupiće Krugovi u žitu, Akademia i Gula i Psihomodo pop.

U nedelju 29. decembra popodnevni koncert održaće Lena Kovačević. Program se nastavlja u 21 sat kada će koncert prirediti Gradska muzika Budve, bend Refugie Jesus & Apostols i na kraju Neno Belan.

Ponedjeljak, 30. decembar je rezervisan za ljubitelje strane muzike. Planiralana je DJ zabava sa Stevanom Mandićem i John K dok će zvijezda večeri biti poznati turski DJ Mahmut Orhan. Još se čeka potvrda za francuski DJ duo Ofenbach.

U utorak 31. decembra program počinje Popodnevnim programom za djecu da bi od 21 sat nastupili The Grupa, Nevena Božović i legendarni Zdravko Čolić, sa kojim ulazimo u novu godinu.

Već tradicionalno, 01. januara od 13h počinje koncert klasične muzike sa Mediteranskim revijskim orkestrom. Od 21 sat nastupaju Assa Voce, Hari Mata Hari i najveća balkanska folk zvijezda - Ceca.