29-10-2019

Dodjeljene prve Super Senior kartice budvanskim penzionerima

U kancelarijama Službe menadžera podijeljene su prve Super Senior kartice, koje je penzionerima uručio predsjednik Opštine Budva Marko Carević.


Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat Super Senior kartica, a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera, saopšteno je iz Služba menadžera
Opštine Budva.

"Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima. U kancelarijama Službe menadžera podijeljene su prve super senior kartice koje je penzionerima uručio predsjednik Opštine Budva Marko Carević", navode u saopštenju.

Predsjednik Opštine, istakao je da je briga o penzionerima, iako nije primarno ovlašćenje lokalne samouprave, jedan od programskih ciljeva njegove administracije kada su u pitanju građani Budve.

"Senior kartice su prvi, ali važan korak u poboljšanju standarda budvanskih penzionera i boljem kvalitetu života naših starijih sugrađana. Penzioneri su to svojim dugim radom i doprinosom zajednici u potpunosti zaslužili", kazao je Carević pohvalivši istrajan rad Službe menadžera na ovom projektu.


Predsjednik Udruženja penzionera Budve, Nikola Zec, u ime budvanskih penzionera, izrazio je zahvalnost Opštini Budva i Službi menadžera na Super Senior karticama.

Kako ističu u saopštenju, uz pomoć Super senior kartice popusti na usluge se ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza.

"Opština Budva je organizovala sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima. Registracija penzionera i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8/6 TQ Plaza (VI sprat) svakim radnim danom od 10-14 časova, a za više informacija možete kontaktirati broj telefona 033/688-996", dodaju u saopštenju.