25-07-2018

Dom zdravlja: Raspored rada ljekara

U budvanskom Domu zdravlja i na Pedijatriji izabrani ljekari radiće u dvije smjene, kao i u ambulanti u Petrovcu, i to u periodu od 7 do 21h, dok Hitna služba radi neprekidno.

Dom zdravlja: Raspored rada ljekara | Radio Televizija Budva

Na opštoj praksi u prvoj smjeni od izabranih ljekara rade Vesna Vučetić, Bojana Šćekić, Marija Zekić i Jelica Popović, a u drugoj smjeni ordiniraju Mirjana Tošić, Dragana Andrić i Marija Mališić i Jovana Rakonjić koja mijenja Jelenu Zekić.

Na pedijatriji u prvoj smjeni rade Dragica Bečić i Dragan Hadžić, a u drugoj Nada Tadić i Vesna Ivančević.

Biohemijska i mikrobiološka laboratorija rade od 7 do 14 sati, ambulanta za fizikalnu terapiju svakodnevno u dvije smjene, kao i Centar za hemodijalizu.

Rendgenska i ultrazvučna snimanja, kaoi mamografske preglede je potrebno zakazati lično uz uput od izabranog ljekara. Snimke opisuje dr Sanja Đedović, specijalista radiolog. Broj telefona za zakazivanje UZ pregleda koji se rade prije podne 427-215, dok se rendgenska snimanja vrše poslije poodne uz zakazivanje na broj 427-216.

Na ginekologiji ponedjeljkom i utorkom prije podne ordinira Marija Kustudić, poslije podne Milica Marović koja srijedom i četvrkom radi prije podne, dok je u poslijepodnevnoj smjeni Marija Kustudić. Petkom se doktorke mijenjaju. Zakazivanje obavezno na broj 427-216.

Specijalista psihijatar Nevenka Duletić radi utorkom poslije podne, a četvrtkom ujutru. Zakazivanje je obavezno na broj 427-232.

U zdravstvenoj stanici Petrovac radi Katica Rašković i to ponedjeljkom i srijedom poslije podne, a ostalim danima ujutru. Broj telefona: 461-055.

Na području budvanske rivijere rade i četiri Turističke ambulante čije je radno vrijeme u Budvi i Petrovcu od 7-21 sat, a u Rafailovićima i Pržnu dvokratno, i to od 8-11 i od 17-21 sat.

Apoteka Montefarm u Domu zdravlja radi radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 20 i nedjeljom od 8 do 12 sati. Telefon za informacije je 451-944.