06-01-2020

Đorđević sa ekipom u Dohi od 31. januara

Luka Đorđević vratiće se na teren prije nego je to prvobitno bilo planirano. Naš napadač priključiće se saigračima u Dohi 31. januara na završnim pripremama pred nastavak sezone.

Đorđević sa ekipom u Dohi od 31. januara | Radio Televizija Budva

Foto: fclm.ru

Luka Đorđević se povrijedio 18. oktobra protiv Ahmata na strani (bio je to njegov prvi start za Lokomotivu), desno koljeno je operisao u Barseloni tek 7. novembra jer su medicinska ispitivanja u Njemačkoj bila dugotrajna, očekivala se duga pauza.

Ali stigle su dobre vijesti iz Moskve 25-godišnji napadač iz Budve je propustio prvi dio priprema Lokomotive u Malagi, ali će putovati sa “lokosima” u Dohu 31. januara na završne desetodnevne pripreme, piše CDM.

To znači da bi nekadašnji centarfor Mogrena, Zenita, Tventea, Sampdorije, Ponferadine i Arsenala iz Tule mogao da bude spreman za proljeće u ruskoj Premij er ligi. A da li će imati veću minutažu, to je već pitanje.

Luka je do povrede uglavnom bio rezerva ili je ulazio sa klupe, a u uvodnih 13 kola dok je bio zdrav upisao je pet nastupa i 170 minuta, kao i jednu asistenciju.

Đorđević nije bio u planovima selektora Faruka Hadžibegića zbog toga što je imao malu minutažu, a u trenutku kada ga je 62-godišnji Sarajlija želio zvati među “hrabre sokolove” povrijedio se.

A ako se vrati krajem januara, nije isključeno da na Hadžibegićevom spisku bude već krajem marta.