06-07-2020

DPS Budva: Carević i Radović simulirali otvaranje pasarele

"Pasarela u Rafailovićima nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice", navodi se u saopštenju OO DPS Budva.



"Podsjećamo javnost da je legitimno smijenjena bivša budvanska vlast, predvođena dvojcem Carević - Radović, prije nekoliko dana, pod naletom populizma i niskih pobuda, simulirala otvaranje pasarele u Rafailovićima. Na osnovu video i foto materijala postalo je jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići?!", dodaje se u saopštenju.

Kako su istakli, očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve.

"Ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom. Ovakvi primjeri političke ispraznosti i potcenjivanja zdravog razuma građana Crne Gore, od strane onih koji sebe smatraju konkurentima Demokratskoj partiji socijalista nijesu usamljeni", poručujuju iz DPS-a Budva.

Građanke i građani se iz dana u dan uvjeravaju, kako navode, u to da se politička ozbiljnost i rezultati rada ne stiču prevarama, obmanama, PR akcijama i tekstovima već ozbiljnim angažovanjima i odricanjima kakvima je DPS u prethodnim decenijama izgradila savremenu Crnu Goru, suverenu zemlju, članicu NATO i prvoga kandidata za članstvo u EU.

"Ozbiljnost i posvećenost napretku Crne Gore biće potvrđena novom pobjedom na predstojećim izborima", zaključuje se u saopštenju OO DPS Budva.