07-06-2020

DPS Budva: Demokrate postale frakcija DF-a

Očigledno je da se Bečićeva DCG, stranka koju su pojele zavist i mržnja, pretvorila u frakciju Demokratskog fronta, pa nervozna srlja iz greške u grešku - ocjenjuju iz OO DPS Budva.

DPS Budva: Demokrate postale frakcija DF-a | Radio Televizija Budva

"Poslednji događaji u Budvi primjer su panike i nesnalaženja izazvanih saznanjem da se satima broji trenutak kada će morati da napuste svoje funkcionerske fotelje i polože račun Budvanima, ali i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti, za sva nezakonita djela koja su počinili u svom mandatu, sa posebnim osvrtom na divljaštvo i hajdučiju, od protekle nedjelje. Uzalud su angažovali cjelokupnu rodbinu, tetke, ujne, stričeve, kume i ponekog lokalnog prestupnika da ih neartikulisanim urlicima i nasrtajima na druge odbornike brane od neminovnog odlaska sa vlasti", navodi se u saopštenju.

U OO DPS Budva smatraju da "Bečiću i drugim poslanicima Demokrata nije dovoljno što su za skoro četiri godine nerada inkasirali blizu 3 miliona eura, preko skupštinskih plata i dodataka, a da nijesu ni dolazili na posao", nego bi, kako u saopštenju ističu, "još malo da zahvate iz skupštinske kase koja se finansira novcem građana Crne Gore".

"Za početak možda da ipak objasnite građanima Budve: koji motivi su opredijelili neovlašćeno lice u ulozi predsjedavajućeg budvanskom Skupštinom, Miomira Pejovića da, iako više nije poslanik, nastavi da prima platu od Skupštine Crne Gore, a da istovremeno poslaničku platu naštelujete, sljedećem sa liste, Vladimiru Čađenoviću? Pritom, znamo da svakog mjeseca i jedan i drugi, prihoduju najmanje po 1500 EUR. Prvi po osnovu bivšeg radnog mjesta, a drugi na osnovu sadašnjeg, s’ tim da je obojici zajedničko da se na radnom mjestu nijesu pojavili niti jedan jedini dan", ističe se u saopštenju.

Kako dalje dodaju, mnogo je pitanja, ali to ostavljaju nadležnim organima da stručnije i detaljnije obave.

"Što se vaših kontraprijava tiče, jasna nam je potreba Krapovića da makar deklarativno pruži podršku odlazećem predsjedniku Skupštine Krstu Radoviću. Vrlo svjesno ga je žrtvovao i uveo u krivičnu odgovornost. U konačnom možda iz ovih najavljevih prijava konačno i isplivaju Krapovićeve podmornice na površinu!", zaključuje se u saopštenju OO DPS Budva