17-06-2021

DPS Budva: Mikijelj vrši mobing prema zaposlenima koji su mu partijski nepodobni i upošljava podobne

"Istina je direktore Mikijelj da vršite progon svih onih koju nijesu glasali za vas i vašega rođaka - mentora Carevića.", navedeno je u saopštenju OO DPS Budva koje prenosimo integralno.

DPS Budva: Mikijelj vrši mobing prema zaposlenima koji su mu partijski nepodobni i upošljava podobne | Radio Televizija Budva

To zna cijela Budva i cijela Crna Gora. Znaju i sadašnji radnici a i bivši. Znaju i njihove porodice kakav progon sprovodite. Znaju kako ih “sporazumno” šaljete kućama i ostavljate bez posla. To radite lično Vi i vaš posilni Andrej Purić koji “ubjeđuje” svoje dojučerašnje kolege i usput provjerava njihove moralno- političke i ljudske kvalitete.

Vršite nezapamćen mobing prema radnicima koji su zaposleni po zakonima ove države, i to se svetite ljudima koji posjeduju visoko obrazovanje, koji su stručni i imaju višegodišnje iskustvo. Zaposlenim koji su diplome sticali i na evropskim renomiranim univerzitetima, a nijesu ih kupovali po regionu. Radite to direktore Mikijelju svakodnevno. Time se jedino i bavite, motivisani revanšizmom jer vas većina tih radnika ne podržava. Ni vašu politiku, niti vas lično.

Vaše političke saborce zapošljavate bez konkursa i po širini i po dubini. To znaju od Ulcinja do Herceg Novog. Odgovorite ako smijete: koliko ste zaposlili svojih partijskih drugova od marta? Da li vam fali stolica u preduzeću? Po kom zakonu ste ih primili? Koliko imate ugovora o djelu? Odgovorite kako ste izigrali Zakon o radu. Nemojte samo reći da su ovi što ih sada zapošljavate “eksperti”.