14-06-2021

DPS Budva: Ne bježite u fašizam, recite građanima istinu o vašim primanjima

"Čudno je da šef kabineta Marka Carevića u svakom saopštenju ima potrebu da spominje Hitlera i nacizam, i da sa tom izopačenom ideologijom poistovjećuje druge, iako ni na jednom skupu, on, Marko Carević i njima slični, ne propuštaju priliku da pjevaju pjesme koje upravo veličaju one koji su sarađivali sa nacistima", navode u saopštenju iz Opštinskog odbora DPS Budva.

DPS Budva: Ne bježite u fašizam, recite građanima istinu o vašim primanjima | Radio Televizija Budva

Za razliku od njih, budvanski DPS ističe da predstavljaju partiju koja baštini istinske vrijednosti crnogorskog društva, slobodu i antifašizam, koje su ugrađane u temelje savremene Crne Gore.

"Carevićev šef kabineta, Jovanović tvrdi da DPS iznosi neistine kada kaže da je on u vrijeme kada je Opština radila skraćeno radno vrijeme zbog pandemije koronavirusa, dobijao novac za 40 sati prekovremenog rada. Jovanović dalje tvrdi da je neistina da je primao i dodatnih 100 eura svaki mjesec za odvojeni život, iako živi sa porodicom komforno u Budvi. Zarad javnosti dužni smo prezentovati platnu listu Jovanovića, iz koje se jasno vidi istinitost svega onoga što smo naveli. Onaj ko vjeruje svojim očima, a ne gospodinu Jovanoviću, vidi da je on primao novac i za prekovremene sate kao i navedeni iznos na osnovu "odvojenog života", ističu u saopštenju.

Tvrde da je Jovanoviću za prekovremen rad isplaćeno preko 2.000 eura.

"Jovanoviću, svima je očigledno da građane Budve obmanjujete, jer kad razotkrijemo vašu “skromnost” i činjenicu da je preko 2 hiljade eura dato za vaš rad, da ste radili prekovremeno iako je Opština radila skraćeno, kao i da ste naplaćivali “odvojen život” bez osnova, jasno je zašto bježite u temu fašizma - da biste kao Carevićev udarni jurišnik, sakrili sve vaše marifetluke", zaključuje se u saopštenju OO DPS Budva.