25-08-2020

DPS Budva: Podizvođač Carević prepada strance po Budvi

"Metropolu turizma koja je takav imidž decenijama mukotrpno gradila, bacilli su na koljena koalicija DF i Demokrate. Sinopsis njihovog varvarstva prema imidžu Budve je podugačak i nemoguće ga je taksativno navesti. Vrhunac njihovog “menadžmenta destinacije” dogodio se juče ispred prostorija pošte i notara, kad je hunta Marka Carevića, presrela turskog glumca i pokušala da ga identifikuje", poručili su iz OO DPS Budva.



Kako su naveli, da bude još gore odmah se pojavio i Carević, samo ovoga puta, prema njihovim riječima, ne kao podizvođač već kao čuveni istražitelj Ilija Čvorović.

"Gle čuda, uhvatio je na djelu čovjeka koji je bio spreman da investira svoj novac u Crnu Goru, pritom ne razlikujući ličnu kartu od dozvole za boravak ili kako Carević kaže "only" boravak. Da je znao stvarni razlog glumčevog boravka u Budvi, podizvođač bi mu vjerovatno prišao i ponovio njegovu čuvenu rečenicu "šefe ima li što za mene?"", kazali su.

Takvim ponašanjem u DF-u su, kako su istakli, još jednom pokazali da su stanovnici samo jedne države dobrodošli u Crnoj Gori, te da svaka različitost ili druga nacionalna pripadnost kod njih, dodaju, budi nelagodu i tjeskobu.

"Jedino što je istinito rekao Carević jeste "I have my problem". Sigurni smo da je mislio na svoje probleme sa zakonom zbog: nelegalnog držanja plaže "Ploče", namještenih tendera i očiglednog sukoba interesa u asfaltiranju budvanskih ulica, uzurpiranja državnog zemljišta, varvarstva kome je sklon, vrijeđanja i napadanja službenika policije. Ali ipak njegov suštinski problem je naša izvjesna pobjeda na izborima, a to mu već stvara glavobolju!", zaključuje se u saopštenju.